Tratamente diverse

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Tratamente diverse

mitzanoo
Administrator
 ALCOOLISM

-se va trata direct pe piele suprafata din zona ombilicului cu lumina rosie ,timp de 15 minute si zona fruntii cu albastru ,timp de 25 de minute.se executa o singura data pe zi in cazurile acute.se va utiliza culoarea galben-lamaie ,in zona ombilicului,timp de 20 min. ,in cazurile cronice.suplimentar,se vat rata zona plexului solar cu lumina violet timp de 15 minute.

TULBURARI ALE GLANDELOR ENDOCRINE

-se focalizeaza lumina rosie la baza coloanei vertebrale ,timp de 20 de minute

TULBURARI EMOTIONALE

-se focalizeaza lumina albastra ,20 min. ,asupra fruntii apoi asupra tamplelor,10 min. ptr. Fiecare in parte

TULBURARI NERVOASE

-se expune intreg corpul gol ,20min. , la culoarea verde.se focalizeaza apoi culoarea verde asupra zonei plexului cardiac,timp de 10 minute

ANEMIE

-se expune intregul corp la lumina rosie ,20 min.,urmand sa focalizam aceeasi culoare timp de 10 min.pe zona dorsala ,apoi alte 10 min. ,pe zona plexului solar.se recomanda ca timp de 12 ore sa se bea apa dintr-o sticla de culoare rosie, care a stat in prealabil la soare.

CALICULI BILIARI

-se expune zona abdomenului timp de 25 de min la lumina portocalie,dupa care la aceeasi lumina expunem organele genitale ,10min..se bea apa solarizata intr/o sticla portocalie.

CALICULI RENALI

-se expune intregul corp nud ,20 de minute ,la lumina portocalie.expunem apoi zona plexului cardiac alte 20 de minute tot la lumina portocalie.se bea un pahar de apa polarizata intr-o sticla portocalie.

(va urma...)
Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti