Semnificatia zilelor de nastere

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Semnificatia zilelor de nastere

mitzanoo
Administrator

Ca si celelalte numere care alcatuiesc Tabloul Numerologic, numarul ce va caracterizeaza ziua de nastere isi are importanta, data de faptul ca aceasta Vibratie imprima personalitatii unui individ propriile-i trasaturi.
Ziua 1, 10, 19, 28

Este proprie persoanelor individualiste si independente, abile, inteligente si creative. Egocentrice, ele au o buna parere despre sine. Aceasta zi de nastere confera aptitudini intelectuale, luciditate si un rationament adecvat. Vor fi buni organizatori, adevarati lideri care îsi vor folosi constructiv calitatile, daca Tabloul include si Vibratii echilibrate (repetarea numarului 1 la diverse analize).

Ziua 2, 20,29

O fire suava, intelegatoare si cooperanta. Cauta prietenia altor persoane, fiindca are nevoie sa se simta aparata si protejata. Tandri si emotivi, culti si rafinati, stiu sa aprecieze manifestarile artistice si spirituale. Pot sa creeze o atmosfera linistita si armonioasa in jurul lor, lucru extraodinar pentru ca, desi nu arata, sunt foarte nervosi, sfiosi si inclinati spre depresiune.Optimisti si entuziasti prin firea lor, refuza sa vada lucrurile prin prisma laturii negative, incearca sa duca o existenta activa, vesela si indrazneata.

Ziua 3, 12, 21, 30

Simpatici, optimisti, foarte expresivi, comunica usor cu ceilalti, transmitându-le entuziasmul, veselia si caldura lor. Creativi, talentati, se pot face remarcati in orice domeniu artistic, dar trebuie sa incerce sa se "adune", pentru ca tind sa devina volubili, frivoli si superficiali.

Ziua 4, 13, 31

Introvertiti, gravi si putin comunicativi. Practici, metodici si tipicari, nu accepta schimbarile si inovatiile. Muncitori si responsabili, sunt oameni demni de incredere, prevazatori si neincrezatori. Trebuie mai întîi sa vada, ca sa creada, actioneaza intotdeauna cu picioarele pe pamânt. Îi sfatuim sa incerce sa se relaxeze putin, sa vada si latura placuta a vietii.

Ziua 5, 14, 23

Activi, nelinistiti si nervosi. Dispun de o imaginatie bogata, o minte vioaie, plina de solutii. Îi incânta orice schimbare, iar viata lor este plina de asa ceva. Deseori acestea vin pe neasteptate, de aceea trebuie sa fie intotdeauna pregatiti sa se acomodeze cu noile conditii. Entuziasti, iubesc libertatea, dorind doar sa traiasca viata intens, fara nici un fel de restrictie, piedica sau obstacol.

Ziua 6, 15, 24

Suavi, tandri si incântatori, manifesta devotament pentru familie, prieteni si relatiile care il apropie si îi unesc pe oameni. Simtul datorei, care il leaga de cei dragi, este atât de puternic, încît, de multe ori, îsi sacrifica interesul si sanatatea. Desavârsiti, senini si echilibrati, îi nemultumeste foarte mult dezinteresul si dezaprobarea manifestate fata de actiunile lor, devin atunci certareti si brutali.

Ziua 7, 16, 25

Seriosi, gravi, analitici si profunzi, dispun de intuitie, inteligenta si talent, dar, mai presus de orice, sunt atrasi de intelegerea si cunoasterea profunda atât a lor însisi, cât si a celorlalti. Categorici, indrazneti, engmatici, introvertiti si cauta perfecsiunea in ei însisi. Îi preocupa atât cuceririle spirituale cât si cele materiale. Le este greu sa îsi exteriorizeze sentimentele.

Ziua 8, 17, 26

Persoane care actioneaza intotdeauna cu sânge rece, aplomb si judecata, indeosebi in câmpul afacerilor si al finantelor. Personalitate puternica, ambitioasa, care disconsidera mediocritatea. Caracterul si capacitatea de a domina, le permit sa accepte pozitii executive, sa conduca cu succes intrprinderi.

Ziua 9, 18, 27

Altruisti, sensibili, onesti si dezinteresati, trebuie sa se simta liberi ca sa poata desfasura o activitate in favoarea celor neajutorati, marea lor placere este sa casatoreasca. Aptitudini deosebite le permit evidentierea in latura artistica, creativa, itelectuala. Cunoscând succesul si bogatia, nu trebuie sa treaca peste lipsurile altora.

Ziua 11

Inspirati si intuitivi, trebuie sa se lase condusi de presimtirile si pornirile inimii. Inteligenta stralucitoare, minte practica si plina de solutii. Deosebit de receptivi, nutresc aspiratii nobile, dar trebuie sa isi controleze impulsurile si emotiile, cautând un echilibru care sa le permita folosirea insusirilor de care dispun in serviciul celorlalti.

Ziua 22

Daca vor reusi sa se ridice la inaltimea si exigentele pe care aceasta Zi de Nastere le presupune, vor nutri scopuri si idealuri ample, umanitare, pentru ca au fost investiti cu o mare responsabilitate sociala si trebuie sa lase ca semn al trecerii lor prin viata o urma profitabila comunitatii. In cazul in care nu ating altitudinea acestei meniri, ar trebui sa se multumeasca cu statutu de cetateni onesti, harnici si responsabili, care îsi indeplinesc sarcina numai la nivel personal.