Mijloacele de baza in cromoterapie

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Mijloacele de baza in cromoterapie

mitzanoo
Administrator
VESMINTELE-in functie de situatie si de starile de spirit predominante ne putem alege vestimentatia de o anumita culoare( care prin virtutile ei ne poate echilibra de asa natura incat sa dezvolte anumite calitati sau stari mai putin dominante in structura interioara sau le poate tempera cand aceste stari ne domina in exces).

Pietrele pretioase si semipretioase-culoarea acestora are influente extraordinare asupra sanatatii si a starii de spirit.

STICLELE COLORATE-putem folosi sticle colorate din fabrica sau sticle transparente pe care le infasuram in tipla sau ceolofan de culoarea ale carei virtuti vrem sa ne folosim.Aceasta sticla se va umple cu apa si se va expune cat mai mult timp la soare,astupata.aceasta apa va fi bauta in loc de apa normala,ea avand proprietati curative in functie de culoarea sticlei in care a fost inmagazinata.

LAMPA DE CROMOTERAPIE-o lampa de mare putere utilizata de fotografi in laboratoarele foto ,la care se ataseaza filtre colorate diferite in functie de nevoile noaste.
Proiectia radiatiilor colorate se face direct pe corpul gol sau asupra zonei afectate prin una sau mai multe lampi simultan in functie de gravitatea afectiunii de care suferim.