INTRODUCERE IN BIOENERGIE

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

INTRODUCERE IN BIOENERGIE

mitzanoo
Administrator
Aura si straturile ei

Aura energetica are mai multe straturi de energie subtila. Aura reprezinta invelisul corpului uman in plan subtil.
Straturile aurei: corpul fizic care reprezinta miezul aurei, corpul eteric care este un strat de 5 aure in jurul corpului, corpul afectiv este stratul perceput in culori, corpul mental care este vizibil in jurul capului si a umerilor, corpul spiritual strat din care faci o persoana carismatica sau stralucitoare. Aura energetica este o retea de informatii.
Un bun bioenergetician va sti sa interpreteze ceea ce vede. Grupa 0: pete de culori inchise in aura simbolizeaza sentimente negative si ura; gauri in aura probleme de sanatate in zona indicata si traumatisme sufletesti mari, zone reci probleme legate de magie, zone calde organ inflamat. Aura energetica mai poate fi interpretata si dupa multitudinea de culori vizualizata.

Rosu aprins = agresivitate, suparare, tendinte spre suicid,probleme sentimentale,blocaje energetice
Rosu pal = epuizare excesiva,depresie
Galben inchis = tiranie, tendinte de posesivitate si gelozie,dezechilibru
Galben deschis = persoana evoluata spirituala cu sanatate foarte buna,corp echilbrat energetic
Albastru deschis = creativitate, logica, comunicare buna,intuitie
Albastru inchis =intelept,karma deosebita, intelect deosebit
Verde deschis = caracter deschis,evlavios,bunavointa, mila
Verde inchis = persoana cu capacitati mari de a vindeca pe ceilalti
Mov deschis = nervos,fantezie,iritabil usor,schimbator, evolutie spectaculoasa, boli de stomac
Indigo = spiritualitate si putere
Alb = caracter drept ,puternic,nu accepta compromisul,curatenie spirituala deosebita
Gri = tristete, depresie psihica, tendinte de suicid,nefericire,boala

Chakrele

Chakrele reprezinta legatura dintre corpul fizic cu cel subtil. Pe corpul uman se gasesc 7 centri principali de energie acestia fiind legatura aurei cu corpul dupa filosofia tibetana. Fiecare centru energetic este legat de un canal de energie.
Cele 7 chakre sunt:
chakra radacinii situata la baza, de culoare rosie
chakra sexuala situata la doua degete sub ombilic, de culoare portocalie
chakra plexului solar situata in dreptul stomacului de culoare galbena
chakra inimii situata in drceptul inimii, de culoare verde si roz
chakra gatului situata in golul de la gat, de culoare albastra
chakra fruntii, denumita si al 3-lea ochi, situat in mijlocul fruntii, de culoare mov
chakra coroanei situate in varful capului de culoare alba sau argintie

Meridianele

Meridianele sunt canale de energie ce strabat corpul uman - ele aprovizioneaza organismul cu energie. Daca sunt infundate sau obstructionate apare boala
Exista douasprezece meridiane principale asupra carora va actiona terapeutul pentru deblocarea energiei vitale.
De multe ori avem impresia ca suntem bolnavi,ca ne supara anumite organe .mergem la medic si aflam ca suntem sanatosi clinic.si totusi ne simtim rau.in acest caz avem nevoie de bioenergoterapeut,sa ne deschida chakrele si sa ne deblocheze energetic.

PRIMUL PAS IN VIZUALIZAREA PROPRIULUI CAMP BIOENERGETIC

Incerc sa va prezint ,in urmatoarele randuri cateva practici de initiere in bioterapie.
ATENTIE!NU INCERCATI DECAT ASUPRA DUMNEAVOASTRA !!FOLOSIREA ACESTOR TEHNICI ASUPRA ALTEI PERSOANE NECESITA MULT MAI APROFUNDATA CUNOASTERE SI PRACTICA!ENERGIA NECANALIZATA CORECT POATE ADUCE MARI PERTURBARI ASUPRA ORGANISMULUI SI A VIETII PACIENTULUI!
Asa cum va spuneam intr-un alt articol,fiecare dintre noi posedam un camp bioenergetic mai slab sau mai puternic,dupa cum ne-a inzestrat Dumnezeu. Faceti o baie parfumata si intrati singur intr-o camera bine aerisita.Stati relaxata si puneti in fata privirii o lumanare alba aprinsa . Urmariti sa va concentrati asupra flacarii sale.Este foarte bine sa faceti acest experiment intr-o camera intunecoasa, ptr. a va ajuta sa vizualizati mai usor. Cand privirea va oboseste, inchideti ochii si creeati mental imaginea flacarii respective.Deschideti ochii si fixati flacara lumanarii cat mai mult posibil.Dupa o vreme ochii vor deveni calzi si foarte grei.Ei se vor inchide treptat si veti vedea numeroase dare de culoare inlauntru ploapelor.Este calea cea mai usoara de a izola mintea de evenimentele din timpul zilei.
Aceasta este una dintre cele mai cunoscute tehnici folosita de hipnotizatori,pentru a induce subiectului o stare care seamana cu somnul,dar in care subiectul e foarte sensibil la sugestiile hipnotizatorului.
Ramaneti in starea aceasta si incercati sa vizualizati culorile din jurul dumneavoastra.Cand simtiti ca ati obosit, inchideti ochii ,spuneti o rugaciune in care mentionati ce v-ati dori ,nu uitati sa-i cereti iertare lui Dumnezeu ptr. Fapte sau gandurile negative avute,stinge-ti lumanarea si mergeti la culcare.Va asigur ca veti dormi ca un prunc.
Bravo,ati facut primul pas in fascinanta lume a bioenergiei!!!Ati vizualizat ptr. prima oara culorile aurei!! Atentie!!Daca dupa mai multe incercari nu vedeti nici o culoare sau va simtiti rau, opriti-va imediat!!Inseamna ca aveti un blocaj energetic grav si trebuie sa cereti ajutorul unui terapeut!
Bun!sa presupunem ca totul e in regula.De acum rapiti-va periodic cateva momente numai ptr. Dumneavoastra.Repetati exercitiile de concentrare de cate ori e nevoie, pana cand veti observa ca ati reusit ,sa va controlati mentalul,adica sa va concentrati si sa va induceti starile dorite foarte usor.Daca ati atins acest prag inseamna ca si vizualizati clar culorile si aura energetica.
bravo!SUNTETI PREGATITI SA INCERCATI SA VA CURATATI ENERGETIC!
Intindeti-va pe pat si incerca-ti sa va relaxati.Cand va simtiti perfect linistita ,ridicati-va si asezati-va langa un perete,cu un mic semn pe el.Inchideti ochii si incercati sa vizualizati o sfera de aur cu miezul alb,Rugati-o sa se apropie de dumneavoastra si vizualizati-o cum se plimba in jur, de la picioare pana in crestet,ca si cum v-ar curata ceva de pe dumneavoastra.Adevarata curatare s-a realizat atunci cand vizualizati clar aura.Multumiti-i sferei (ENERGIA POZITIVA A UNIVERSULUI),face-ti o rugaciune catre DUMNEZEU ,spalati-va pe maini bine cu apa si cu sapun si odihniti-va.Dupa ce veti reusi prin exercitiu sa vizualizati aura curata ,puteti sa rugati sfera sa va vindece locul dureros.Urmariti unde se opreste ea mai mult si veti sti care sunt zonele dumneavoastra bolnave sau predispuse inbolnavirii.Dupa fiecare curatare sau tratament rugati sfera sa va faca un camp de protectie.Vizualizati-o cum de la crestet ,la talpi va infasoara ca pe un cocon .Cu cat veti repeta mai des experimentul, cu atat veti simti ca stratul devine mai gros,mai puternic.
Daca sfera nu va asculta inseamna ca aveti mari probleme energetice!

Alte exercitii

Stati intinsi in pat cu fata in sus. Respirati adanc si incercati sa simtiti cum se relaxeaza incet fiecare parte a corpului.Goliti-va mintea de orice gand.cu ochii inchisi ,incercati sa vizualizati un nor roz care se apropie de dumneavoastra,va inconjoara,intra in dumneavoastra dandu-va o stare de beatitudine.Ramaneti in starea aceasta cateva minute.Sunteti conectat la lumina roz a dragostei universale.Multumiti-i universului ca v-a permis sa va conectati ,apoi trupului dumneavoastra ca a primit-o.Dupa ce veti stapani acest exercitiu ,puteti sa il faceti in grup sau sa trimiteti mental noruletul roz catre persoanele iubite sau catre cele care credeti ca au nevoie de dragoste.Exercitiul va dezvolta capacitatea de a darui si a primi iubire,va curata de energii negative pe plan afectiv,va calmeaza,va aduce iubirea inapoi sau veti cunoaste una noua curand.
Asezati-va in camera singuri.inchideti ochii si relaxati-va.Pacea si relaxarea trebuie sa va aduca o culoare in minte.Mentineti aceasta culoare si incercati sa o vizualizati in diferite forme si nuante.Culoarea va fii simtita ca potrivita imediat sau veti simti nevoia sa o respingeti.In acest caz incercati sa vizualizati o alta culoare care va apare in minte si discerneti daca va creaza o stare de bine sau va irita.Cu timpul veti descoperii care culori simbolizeaza binele si care raul.Cand veti stapanii bine exercitiul, ganditi-va la anumite situatii din viata dumneavoastra sau la anumite persoane si asociati-le cu prima culoare care va vine in minte .Asa veti putea afla care sunt benefice si se implinesc si care nu.Daca culoarea va provoaca o stare de irascibilitate,cu siguranta persoana sau situatia la care v-ati gandit trebuie indepartate din viata dumneavoastra
. Stati singuri in camera intr-o liniste deplina.apropiativa palmele si incercati sa vizualizati intre palme o sfera de culoare alba.Trimite-ti sfera dinspre o palma spre cealalta incet, pana simtiti ca v-i s-au incalzit palmele.Indrepta-ti una din palme,pe care o simtiti mai incalzita ,catre un loc dureros si tineti-o pe locul bolnav pana se raceste.Scuturati apoi palmele,spalati-va pe maiini,multumiti-i lui dumnezeu ca v-a ajutat sa vindecati locul.Puteti sa repetati exercitiul de cate ori doriti dar aveti grija sa pastrati un interval de 20 de minute intre exercitii.
AJUTATI-VA IN TRATAMENT DE FITOTERAPIE(TRATAMENT PRIN PLANTE,DE CROMOTERAPIE(TRATARE PRIN CULORI ),DE AROMOTERAPIE(TRATAMENT PRIN AROMELE ULEIURILOR VOLATILE),MELOTERAPIE(PRIN SUNETE),ETC. ...