Exercitii BIO

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Exercitii BIO

mitzanoo
Administrator
Exercitii de concentrare,relaxare ,curatare si tratare la indemana tuturor!

Va prezint mai jos cateva exercitii de concentrare care va vor dezvolta in timp capacitatile extrasenzoriale.Cand simtiti ca stapaniti foarte bine aceste exercitii, incercati sa vizualizati aura a tot ce e in jurul dumneavoastra.Cu multa rabdare,concentrare si cateva calitati native,veti reusi sa vizualizati organe bolnave,va veti dezvolta intuitia,veti primi biletul de intrare spre o lume noua, absolut fascinanta la care teoretic toti avem acces daca ne-am urcat in trenul care trebuie..

-1-
Cititi doua sau trei pagini dintr-o carte pe care apoi o inchideti. Concentrati-va imediat asupra a ceea ce ati citit, indepartand orice alt gand. Lasa-ti mintea sa asocieze, sa claseze, sa grupeze, sa combine si sa compare. Veti obtine o noua suma de cunostinte si de informatii asupra subiectului. Nu va ajuta cu nimic daca cititi multe pagini fara o buna constientizare. Daca va concentrati asupra lucrului pe care il faceti, veti memora usor orice aspect legat de acel lucru.

-2-
Asezati-va in fata unui ceas mecanic, la o distanta de 30-40 de centimetri. Concentrati-va asupra ticaitului ceasului. Veti observa ca gandurile si mintea vor avea tentinta de a se indrepta spre alte lucruri, urmariti totusi sa auziti sunetul produs de ceas. Verificati cat timp mintea poate sa ramana fixata fara intreruperi.

-3-
Puneti in fata privirii o lumanare aprinsa si urmariti sa va concentrati asupra flacarii sale. Cand privirea va oboseste, inchideti ochii si creati mental imaginea flacarii respective.

-4-
Noaptea, in serile senine, in care se pot vedea foarte multe stele, puteti sa va concentrati asupra unei anumite stele de pe cer.

-5-
Asezati-va intr-o pozitie confortabila si concentrati-va asupra unei virtuti abstracte, cum ar fi compasiunea. Concentrati-va mintea si gandurile asupra acestei virtuti cat mai mult timp posibil.

-6-
Stati intinsi in pat cu fata in sus. Respirati adanc si incercati sa simtiti cum vi se relaxeaza incet fiecare parte a corpului.Goliti-va mintea de orice gand.cu ochii inchisi ,incercati sa vizualizati un nor roz care se apropie de dumneavoastra,va inconjoara,intra in dumneavoastra dandu-va o stare de beatitudine.Ramaneti in starea aceasta cateva minute.Sunteti conectat la lumina roz a dragostei universale.Multumiti-i universului ca v-a permis sa va conectati ,apoi trupului dumneavoastra ca a primit-o.Dupa ce veti stapani acest exercitiu ,puteti sa il faceti in grup sau sa trimiteti mental noruletul roz catre persoanele iubite sau catre cele care credeti ca au nevoie de dragoste.Exercitiul va dezvolta capacitatea de a darui si a primi iubire,va curata de energii negative pe plan afectiv,va calmeaza,va aduce iubirea inapoi sau veti cunoaste una noua curand.

-7-
Asezati-va in camera singuri.inchideti ochii si relaxati-va.Pacea si relaxarea trebuie sa va aduca o culoare in minte.Mentineti aceasta culoare si incercati sa o vizualizati in diferite forme si nuante.Culoarea va fii simtita ca potrivita imediat sau veti simti nevoia sa o respingeti.In acest caz incercati sa vizualizati o alta culoare care va apare in minte si discerneti daca va creaza o stare de bine sau va irita.Cu timpul veti descoperii care culori simbolizeaza binele si care raul.Cand veti stapanii bine exercitiul, ganditi-va la anumite situatii din viata dumneavoastra sau la anumite persoane si asociati-le cu prima culoare care va vine in minte .Asa veti putea afla care sunt benefice si se implinesc si care nu.Daca culoarea va provoaca o stare de irascibilitate,cu siguranta persoana sau situatia la care v-ati gandit trebuie indepartate din viata dumneavoastra.

-8-
Stati singuri in camera intr-o liniste deplina.apropiativa palmele si incercati sa vizualizati intre palme o sfera de culoare alba.Trimite-ti sfera dinspre o palma spre cealalta incet, pana simtiti ca v-i s-au incalzit palmele.Indreptati una din palme,pe care o simtiti mai incalzita ,catre un loc dureros si tineti-o pe locul bolnav pana se raceste.Scuturati apoi palmele,spalati-va pe maini,multumiti-i lui dumnezeu ca v-a ajutat sa vindecati locul.Puteti sa repetati exercitiul de cate ori doriti dar aveti grija sa pastrati un interval de 20 de minute intre exercitii.

Bioenergia exista in fiecare din noi.Singurul lucru care ne diferentiaza, este ,ca unii oameni poseda energie in parametrii normali iar ceilalti au fost daruiti de la Dumnezeu cu atat de multa,special pentru ai alina pe cei suferinzi.
Indiferent cat de bine veti reactiona la exercitiile de curatare ,de dezvoltare ,va rog insistent sa nu incercati sa curatati sau sa tratati alte persoane, decat dupa absolvirea unui curs in acest sens,sub directa indrumare a unui bioenergoterapeut.Bioenergia necesita studiu si experimente permanent.Cu cat deveniti mai intelept ,cu atat veti descoperii ca mai aveti de invatat atat de multe si cel putin momentan nu s-a spus totul ,in acest domeniu.Inca odata va rog insistent sa nu interveniti in campul bioenergetic al unei persoane fara o pregatire tA,am uitat :va urez bine ati venit in lumea celor nevazute!!

PRIMUL PAS IN VIZUALIZAREA PROPRIULUI CAMP BIOENERGETIC

Incerc sa va prezint ,in urmatoarele randuri cateva practici de initiere in bioterapie.
ATENTIE!NU INCERCATI DECAT ASUPRA DUMNEAVOASTRA !!FOLOSIREA ACESTOR TEHNICI ASUPRA ALTEI PERSOANE NECESITA MULT MAI APROFUNDATA CUNOASTERE SI PRACTICA!ENERGIA NECANALIZATA CORECT POATE ADUCE MARI PERTURBARI ASUPRA ORGANISMULUI SI A VIETII PACIENTULUI!
Asa cum va spuneam intr-un alt articol,fiecare dintre noi posedam un camp bioenergetic mai slab sau mai puternic,dupa cum ne-a inzestrat Dumnezeu. Faceti o baie parfumata si intrati singur intr-o camera bine aerisita.Stati relaxata si puneti in fata privirii o lumanare alba aprinsa .
Urmariti sa va concentrati asupra flacarii sale.Este foarte bine sa faceti acest experiment intr-o camera intunecoasa, ptr. a va ajuta sa vizualizati mai usor. Cand privirea va oboseste, inchideti ochii si creeati mental imaginea flacarii respective.Deschideti ochii si fixati flacara lumanarii cat mai mult posibil.Dupa o vreme ochii vor deveni calzi si foarte grei.Ei se vor inchide treptat si veti vedea numeroase dare de culoare inlauntru ploapelor.Este calea cea mai usoara de a izola mintea de evenimentele din timpul zilei.
Aceasta este una dintre cele mai cunoscute tehnici folosita de hipnotizatori,pentru a induce subiectului o stare care seamana cu somnul,dar in care subiectul e foarte sensibil la sugestiile hipnotizatorului.
Ramaneti in starea aceasta si incercati sa vizualizati culorile din jurul dumneavoastra.Cand simtiti ca ati obosit, inchideti ochii ,spuneti o rugaciune in care mentionati ce v-ati dori ,nu uitati sa-i cereti iertare lui Dumnezeu ptr. Fapte sau gandurile negative avute,stinge-ti lumanarea si mergeti la culcare.Va asigur ca veti dormi ca un prunc.
Bravo,ati facut primul pas in fascinanta lume a bioenergiei!!!Ati vizualizat ptr. prima oara culorile aurei!!
Atentie!!Daca dupa mai multe incercari nu vedeti nici o culoare sau va simtiti rau, opriti-va imediat!!Inseamna ca aveti un blocaj energetic grav si trebuie sa cereti ajutorul unui terapeut!
Bun!sa presupunem ca totul e in regula.De acum rapiti-va periodic cateva momente numai ptr. Dumneavoastra.Repetati exercitiile de concentrare de cate ori e nevoie, pana cand veti observa ca ati reusit ,sa va controlati mentalul,adica sa va concentrati si sa va induceti starile dorite foarte usor.Daca ati atins acest prag inseamna ca si vizualizati clar culorile si aura energetica.
bravo!SUNTETI PREGATITI SA INCERCATI SA VA CURATATI ENERGETIC!
Intindeti-va pe pat si incerca-ti sa va relaxati.Cand va simtiti perfect linistita ,ridicati-va si asezati-va langa un perete,cu un mic semn pe el.Inchideti ochii si incercati sa vizualizati o sfera de aur cu miezul alb,Rugati-o sa se apropie de dumneavoastra si vizualizati-o cum se plimba in jur, de la picioare pana in crestet,ca si cum v-ar curata ceva de pe dumneavoastra.Adevarata curatare s-a realizat atunci cand vizualizati clar aura.Multumiti-i sferei (ENERGIA POZITIVA A UNIVERSULUI),face-ti o rugaciune catre DUMNEZEU ,spalati-va pe maini bine cu apa si cu sapun si odihniti-va.Dupa ce veti reusi prin exercitiu sa vizualizati aura curata ,puteti sa rugati sfera sa va vindece locul dureros.Urmariti unde se opreste ea mai mult si veti sti care sunt zonele dumneavoastra bolnave sau predispuse inbolnavirii.Dupa fiecare curatare sau tratament rugati sfera sa va faca un camp de protectie.Vizualizati-o cum de la crestet ,la talpi va infasoara ca pe un cocon .Cu cat veti repeta mai des experimentul, cu atat veti simti ca stratul devine mai gros,mai puternic.
Daca sfera nu va asculta inseamna ca aveti mari probleme energetice!

Alte exercitii

Stati intinsi in pat cu fata in sus. Respirati adanc si incercati sa simtiti cum se relaxeaza incet fiecare parte a corpului.Goliti-va mintea de orice gand.cu ochii inchisi ,incercati sa vizualizati un nor roz care se apropie de dumneavoastra,va inconjoara,intra in dumneavoastra dandu-va o stare de beatitudine.Ramaneti in starea aceasta cateva minute.Sunteti conectat la lumina roz a dragostei universale.Multumiti-i universului ca v-a permis sa va conectati ,apoi trupului dumneavoastra ca a primit-o.Dupa ce veti stapani acest exercitiu ,puteti sa il faceti in grup sau sa trimiteti mental noruletul roz catre persoanele iubite sau catre cele care credeti ca au nevoie de dragoste.Exercitiul va dezvolta capacitatea de a darui si a primi iubire,va curata de energii negative pe plan afectiv,va calmeaza,va aduce iubirea inapoi sau veti cunoaste una noua curand.
Asezati-va in camera singuri.inchideti ochii si relaxati-va.Pacea si relaxarea trebuie sa va aduca o culoare in minte.Mentineti aceasta culoare si incercati sa o vizualizati in diferite forme si nuante.Culoarea va fii simtita ca potrivita imediat sau veti simti nevoia sa o respingeti.In acest caz incercati sa vizualizati o alta culoare care va apare in minte si discerneti daca va creaza o stare de bine sau va irita.Cu timpul veti descoperii care culori simbolizeaza binele si care raul.Cand veti stapanii bine exercitiul, ganditi-va la anumite situatii din viata dumneavoastra sau la anumite persoane si asociati-le cu prima culoare care va vine in minte .Asa veti putea afla care sunt benefice si se implinesc si care nu.Daca culoarea va provoaca o stare de irascibilitate,cu siguranta persoana sau situatia la care v-ati gandit trebuie indepartate din viata dumneavoastra.
Stati singuri in camera intr-o liniste deplina.apropiativa palmele si incercati sa vizualizati intre palme o sfera de culoare alba.Trimite-ti sfera dinspre o palma spre cealalta incet, pana simtiti ca v-i s-au incalzit palmele.Indrepta-ti una din palme,pe care o simtiti mai incalzita ,catre un loc dureros si tineti-o pe locul bolnav pana se raceste.Scuturati apoi palmele,spalati-va pe maiini,multumiti-i lui dumnezeu ca v-a ajutat sa vindecati locul.Puteti sa repetati exercitiul de cate ori doriti dar aveti grija sa pastrati un interval de 20 de minute intre exercitii. AJUTATI-VA IN TRATAMENT DE FITOTERAPIE(TRATAMENT PRIN PLANTE,DE CROMOTERAPIE(TRATARE PRIN CULORI ),DE AROMOTERAPIE(TRATAMENT PRIN AROMELE ULEIURILOR VOLATILE),MELOTERAPIE(PRIN SUNETE),ETC. ...
Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti