Cifrele de tensiune

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Cifrele de tensiune

mitzanoo
Administrator
Adeseori, zona de conflict dintre oricare două numere poate fi găsită în cifra de tensiune, cifră utilă de ştiut, dar nu foarte importantă; de aceea nu este nevoie să fie notată.
Pentru a calcula cifrele de tensiune, scădeţi un numar din celălalt. Aceasta cifră este utilizată în indicarea problemelor apărute între cifra destinului şi cifra vocalelor, între cea a vocalelor şi cea a consoanelor, sau între oricare alte două numere care vă interesează. Dacă ambele numere cu care operăm sunt fie pare, fie impare, conflictele nu vor apărea cu aceeaşi uşurinţă ca în cazul în care unul dintre numere este par, iar celălalt impar.
De exemplu, cifra consoanelor scriitoarei Jane Austen era 5, iar cea a destinului este 3 (numere care sugerează comunicativitate, curiozitate şi creativitate). Aşadar, în cazul ei cifra de tensiune era 2 (3-5=2). Cu toate că atât cifra destinului, cât şi cea a consoanelor sunt impare - lucru care indică o combinaţie armonioasă -, cifra de tensiune arată faptul că dacă, totuşi, ar apărea conflicte, ele s-ar referi în special la anumite probleme legate de cooperare, de comunicarea cu cei din jur, de acceptarea ordinelor etc., toate acestea fiind calităţi ale cifrei 2.

SEMNIFICAŢIA CIFRELOR DE TENSIUNE

0 - în acest caz, cifra de tensiune nu există; acest lucru se întâmplă atunci când cele două numere luate în discuţie sunt identice. Zero denotă tensiune redusă, şi cauza oricăror probleme ce vor apărea va fi găsită în aspectele negative ale numerelor respective.
1 - Există tensiuni în ceea ce priveşte luarea iniţiativei, preluarea conducerii şi dorinţa de a-şi croi drum în viaţă într-o manieră originală. Este posibil ca cei a căror cifră de tensiune este 1 să ezite atunci când trebuie să întreprindă ceva nou, să nu dea dovadă de ambiţie sau să se bazeze prea mult pe cei din jur. De asemenea, uneori le lipseşte curajul.
2 - Tensiunile legate de cifra 2 se datorează în principal incapacităţii de a colabora cu cei din jur. Este posibil ca aceşti nativi să fie incapabili sa dea dovadă de sensibilitate sau să le displacă să-şi manifeste afecţiunea. Nu sunt în stare să urmeze ordinele şi le displace să comunice cu ceilalţi; le poate fi destul de greu să menţină o atmosferă liniştită în jurul lor.
3 - Există tensiuni mai ales în ceea ce priveşte atitudinea prea serioasă a acestor nativi în faţa vieţii; le este difîcil să se exprime şi nu se simt în largul lor în locuri aglomerate; de aceea, nu se simt prea bine în societate. Au dificultăţi mari în a se simţi bine şi a savura plăcerea. Uneori refuză să îşi valorifice creativitatea.
4 - Tensiunile care apar privesc nevoia de a lua în considerare şi latura practică a vieţii, deoarece nativii a căror cifră de tensiune este 4 refuză să-şi planifice viitorul într-un mod constructiv. 0 altă problemă o constituie aversiunea faţă de munca susţinută sau faţă de sarcinile repetitive. Acestor nativi le lipseşte răbdarea şi tenacitatea.
5 - Zona de tensiune este adaptabilitatea, refuzul de a accepta schimbarea sau de a încerca ceva nou. Aceşti nativi se tem de libertate şi preferă să rămână acolo unde sunt. Este posibil să prefere să nu ţină seama de propriile nevoi sexuale. Nu le place să intre în contact cu cei din jur şi nici să se afle în situaţii competitive.
6 - Tensiunile care apar sunt legate de cămin şi de refuzul de a-şi asuma responsabilităţile ce le revin. Viaţa de familie este o posibilă zonă de conflict. Aceşti nativi au tendinţa să-şi abandoneze scopurile creative, iar comportamentul lor se remarcâ prin dezechilibru. Viaţa acestor indivizi apare ca inegală şi in general le este greu să-şi domine sensibilitatea exagerată.
7 - Tensiunile apar atunci când aceşti indivizi sunt singuri, deoarece singurătatea îi sperie şi nu le place nici să lucreze astfel. Nativii a căror cifră de tensiune este 7 se tem de psihanaliză, le displace să analizeze adevăratele motive ale acţiunilor lor şi pun la îndoială credinţa. în general evită să înveţe din propriile experienţe.
8 - în cazul în care există tensiuni, ele se datorează problemelor legate de carieră sau de dobândirea sau păstrarea independenţei. Este foarte posibil ca acestor indivizi să le lipsească aptitudinile organizatorice. întrucât au prea puţină încredere în propriile forţe, nu le place să îşi exercite autoritatea, în nici o ocazie. Se simt mereu confuzi, şi a da dovadă de ambiţie este pentru ei o atitudine nepotrivită. Persoanele a căror cifră de tensiune este 8 sunt incapabile să-şi fixeze un scop precis în viaţă.
Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti