Cifra consoanelor - maniera in care sunteti vazuti de cei din jur

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Cifra consoanelor - maniera in care sunteti vazuti de cei din jur

mitzanoo
Administrator
"Oamenii superficiali sunt singurii care nu-i judeca pe ceilalţi după aparenţe."
Oscar Wilde

Cifra consoanelor nu reprezintă ceea ce doriţi de fapt, şi nici modul în care vă veţi comporta în cele din urmă, ci doar maniera în care vă prezentaţi atunci când vă aflaţi în public.
Acest număr poartă multe nume: al personalităţii, al eului interior, al impresiei, al eului latent sau pasiv şi multe altele. în această carte, însă, îl vom numi cifra consoanelor, şi reprezintă imaginea dumneavoastră publică precum şi pe cea privată.

1     2     3     4     5     6     7     8     9
A     B     C     D     E     F     G     H     I
J     K     L     M     N     O     P     Q     R
S     T     U     V     W     X     Y     Z     --

DAN EMILIA-4+5+4+3-16-1+6-7
Deci 7 este cifra consoanelor a acestei persoane.

ClFRA CONSOANELOR

Cifra consoanelor 1 - Imaginea pe care o creează este cea a unui conducător. Aceşti nativi păşesc pe scena vieţii plini de inipativă, hotărâre şi originalitate şi lasă impresia că sunt perfect capabili să îşi poarte singuri de grijă şi că se bazează numai pe propriile forţe. Par siguri pe ei, chiar şi atunci când nu sunt, şi uneori îşi fac duşmani prin entuziasmul cu care vor să-şi vadă planurile duse la bun sfârşit. Nu par să lucreze bine în echipă. Persoane fericite, adeseori cu o popularitate imediată, aceşti nativi par să nu aibă niciodata nevoie de ajutor.
Cifra consoanelor 2 - Imaginea pe care o creează este cea a unei persoane cooperante şi prietenoase. Fac faţă cu bine oricărei situaţii atunci când este nevoie de diplomaţie. Dau dovadă de mult tact şi au un real talent să dea sfaturi, să-i consoleze şi să-i ajute pe cei de lângă ei. Fiinţe inspirate, dar întotdeauna discrete, aceşti nativi pot părea timizi la început, şi nu vor fi ei cei care fac prima mişcare. Ca trasatură negativă par vicleni dar, în general, sunt consideraţi a fi oameni degajaţi şi sinceri, care pot fi prieteni de nădejde.
Cifra consoanelor 3 - Nativii acestei cifre lasă impresia unor persoane inteli-gente, spirituale şi fericite. Cu o creativitate pronunţată, iubind viaţa şi distracţiile, persoanele a căror cifră a consoanelor este 3 au o minte agera şi sunt capabile să aducă bucuria şi veselia înjurul lor. Par mereu agitaţi şi se plictisesc foarte repede; sunt fiinţe sociabile care se simt în largul lor în situaţii mondene, iar imaginea creată este cea a unei persoane foarte norocoase.
Cifra consoanelor 4 - Impresia pe care aceşti nativi o lasă este cea a unor persoane cu talente organizatorice, care acţionează in mod practic într-o situaţie de criză. Sunt oameni hamici, stabili emoţional şi foarte reţinuţi, cu o autodisciplină foarte putemică. Deosebit de înzestraţi pentru munca de detaliu, se achită cu uşurinţă de plicticoasele corvezi cotidiene. Personalităţi tradiţionaliste şi conservatoare, nativii acestei cifre preferă lucrurile naturale celor artificiale, lăsând impresia unor oameni previzibili, dar fermi.
Cifra consoanelor 5 - Imaginea creată este una de adaptabilitate. Par să aibă multe talente şi sunt perfect capabili să realizeze aproape orice, adaptându-se aproape instantaneu situaţiei. Reacţionează rapid, cu multă inteligenţa şi entuziasm. Lasă impresia unor persoane cu vederi progresiste, care vor să experimenteze tot ceea ce este nou. Nu pot sta mult timp într-un loc şi sunt veşnic in căutarea libertăţii. încă de la prima întâlnire magnetismul lor sexual este evident şi, în general, comportamentul acestor nativi pare mult mai promiscuu decât este el în realitate. Cei din jurul lor nu pot fi niciodată absolut siguri în legătură cu ei, deoarece firea acestor indivizi este un strălucitor paradox.
Cifra consoanelor 6 - Nativii a căror cifră a consoanelor este 6 lasă impresia unei creativităţi ce se îmbina cu un putemic simţ al răspunderii. Par firi armonioase şi echilibrate, cu o mare dragoste pentru frumos; sunt eficienţi atunci când lucrează în echipă şi pot fi parteneri de nădejde. Par a fi înzestraţi pentru activitatea didactică, iar căminul este singurul loc unde sunt cu adevărat fericiţi. Deşi au tendinţa să îşi facă griji inutile, sunt părinţi foarte iubitori.
Cifra consoanelor 7 - Imaginea creată este una de răceală, independenţă şi gândire profundă. Este greu să îi cunoşti cu adevărat pe aceşti indivizi. Singuratici şi misterioşi, nu dezvăluie nimic despre propria persoană. Firi individualiste, refuză să accepte sfaturile şi insistă să abordeze în felul lor problemele cu cai se confruntă. Par aroganţi, deşi în realitate sunt doar rezervaţi. Nu le este teama să facă ei primul pas, ci pur şi simplu nu vor să îl facă.
Cifra consoanelor 8 - Nativii a căror cifră a consoanelor este 8 dau impresia unor persoane puternice, sigure pe sine şi foarte capabile. Par ambiţioşi şi hotărâti să reuşească în viaţă şi au obiective clar precizate. Cu toate acestea viaţa lor nu pare prea uşoară, deoarece frământările şi ghinionul îi urmăresc uneori.pentru aceşti nativi este tendinţa de a se confrunta fie cu succese răsunătoar fie cu eşecuri lamentabile. în general sunt adevăraţi luptători, tenace, buni ptr. cei de lângă ei, dar uneori devin avari şi materialişti. Simt nevoia să fie stăpâni pe situaţie în orice circumstanţe.
Cifra consoanelor 9 - Imaginea corectă este una dramatică, romantică, marcata de idealism. Nativii a căror cifră a consoanelor este 9 iubesc oamenii şi au vede largi. Personalităţi carismatice, par a fi filantropi, plini de compasiune, cu abordare a vieţii destul de puţin convenţională. Independenţi şi creativi, acesti indivizi constituie o prezenţă dinamică şi atrăgătoare. Deoarece sunt persoane energice, dar şi iuţi la mânie, viaţa lor este departe de a fi plictisitoare.
veţi fi întotdeauna influenţat mai mult de acele lucruri pe care le aşteptaţi de viaţă, decât de impresia pe care o creaţi.
Dacă cifra consoanelor este aceeaşi cu cifra destinului, atunci este foar probabil ca prima impresie pe care o lăsaţi să corespundă exact adevăratei dumneavoastră naturi, dar acest lucru nu indică nici ce acţiuni veţi întreprinde şi nici ce doriţi cu adevărat de la viaţă.
Dacă atât cifra destinului, cât şi cifra consoanelor sunt fie pare, fie impare combinaţia rezultată este armonioasâ, iar imaginea creată nu intră in conflict cu data naşterii dumneavoastră. însă în cazul în care unul dintre numere este par iar celălalt impar, impresia pe care o lăsaţi asupra celorlalţi nu corespunde adevăratei dumneavoastră personalităţi şi de aceea este posibil ca cei din jur sa vă găsească nepotrivit pentru şansele ce vi se oferă.
Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti